Om Morf

 

 

 

Jeg arbejder med indretningsdesign og har en baggrund som badeværelsesdesigner, som byggeansvarlig på større ombygninger, og som sælger og konsulent indenfor møbelbranchen.  Mit take på indretning læner sig op ad mit generelle take på livet; Alt, fra de helt basale og funktionelle nødvendigheder, til det, der udelukkende har til formål at være smukt har berettigelse. Vores omgivelser skal, efter min mening, ikke kun være designet med størst mulighed komfort for øje, de skal også vække glade følelser når vi kigger på dem.

Jeg følger, som udgangspunkt ikke trends, så hvis I ønsker noget taget ud af denne måneds boligmagasin, så kommer jeg nok til, at udfordre jer lidt på det. Men jeg finder inspiration overalt – selvfølgelig også i aktuelle trends. Jeg mixer gammelt med nyt, det rå med det raffinerede,  og feminine kurver med maskuline linjer og vinkler. Jeg leger med lys, tekstiler og accessories for, at understrege de historier jeg vil fortælle og eksperimenterer med de helt enkle-, såvel som de mere pompøse elementer.

Hver gang jeg påtager mig en ny opgave, prøver jeg mit bedste på, at dekonstruere mine paradigmer indenfor smag, udtryk og design. Det gør det muligt for mig, at se på mine klienters ønsker og behov gennem et par ikke-fixerede par designerbriller. Mit arbejde, og det aftryk det sætter, er på sit absolut højeste når det overgår mine klienters forestillinger og samtidig føles så naturligt og familiært, som hvis jeg aldrig havde pillet ved noget.

 

/mɔːf/ – to change into something different or to make something do this