Ydelser

Timebaseret konsulentarbejde

Til en fast timepris á interval på 2 timer får I lov til, at pick my brain, få input, sparring og idéer til et projekt I selv ønsker at eksekvere.

Til jer, der er kørt lidt fast i indretningen og trænger til nye øjne og kvalificerede bud på hvordan jeres omgivelser kan få et løft.

Denne ydelse egner sig også til jer, der skal sælge hus eller lejlighed og ikke ønsker, at begive jer ud i store projekter, men alligevel trænger til hjælp til, at gøre jeres hjem salgsklart.

 

Space planning og indretningsdesign

Komplette indretningsløsninger, inklusiv lysdesign, tekstil-, accessorie- og møbelvalg. Ved et indledende møde identificerer vi de overordnede ønsker og behov og et overordnet look til projektet, ligesom vi fastlægger et budget og en handlingsplan. Vi har løbende kontakt og sparring gennem hele forløbet.

 

Customized møbler

Jeg designer møbler, der er skræddersyet til mine klienters behov og samarbejder med nogen af de dygtigste håndværkere indenfor deres specifikke nicher. Det sker ofte, at jeg møder meget specifikke behov og drømme, der ikke er, at finde på markedet. Vi har lavet nogen utroligt smukke løsninger og fået noget absolut fuldendte slutresultater.

 

Konceptudvikling

Til dig, der skal åbne nyt kontor, ny café, restaurant eller anhver anden type business med en fysisk lokation, eller hvis du ønsker at gentænke en allerede eksisterende visuel profil for din forretning, tilbyder jeg komplet visuel konceptudvikling for hele forretningen inklusiv evt. merchandise mm. Som med det timebaserede konsulentarbejde, kan du vælge selv at færdiggøre projektet, eller jeg kan følge det til dørs.

Ring eller skriv til mig og lad os tage en indledende gennemgang over hvad dine behov er og hvordan vi kan hjælpe hinanden til den absolut bedste løsning til dine behov og drømme.

Tjek mit portfolio og min instagram ud for en idé af min æstetik og variationen på mit arbejde.

Jeg glæder mig til at høre fra dig

/mɔːf/ – to change into something different or to make something do this